package libido jelly

100% natuurlijk uw

Libido Verhogen

LibidoJelly is een supersnel werkend natuurlijk erectiemiddel.

libido jelly Bestellen

Supersnelle werking

Libido Jelly is een gelei die u doorslikt of opdrinkt. Even het zakje leeg knijpen in de mond of door een glas drinken roeren. Makkelijker dan een orale gelei zoals Libido Jelly zal het innemen van een erectiepil niet worden.

| info over gebruik

Verhoogd lustgevoel

Bij de meeste mannen is direct na het orgasme het lustgevoel verdwenen en vallen zij vaak in slaap. De ingrediënten van Libido Jelly zorgen er voor dat u binnen enkele minuten na het orgasme al weer tot seks in staat bent.

| lees ervaringen

prijzen en bestellen

Wilt u uw libido verhogen op een natuurlijke manier, een keer proberen of opnieuw bestellen? Selecteer het aantal doosjes dat u wilt bestellen en vul daarna de rest van het formulier in. Uw bestelling zal zo spoedig mogelijk worden verstuurd.

| direct bestellen

Libido Jelly, Kamagra Jelly of Oral Jelly

Hoe je het noemt maakt niet uit. Wat ze doen is hetzelfde, namelijk zorgen dat je seksuele prestaties verbeteren. Als je een keer te veel gedronken hebt en ze wilt toch een wilde nacht waarbij je erectie goed hard is en ook langdurig goed hard blijft neem je een zakje Libido Jelly.

Deze jelly of oral jelly wordt namelijk razend snel opgenomen en zorgt dat je al binnen enkele minuten een keiharde erectie hebt die ook nog eens enkele uren stijf blijft.

Erectiepillen werken minder snel omdat ze eerst uit elkaar moeten vallen voordat ze opgenomen kunnen worden. Een voordeel van Libido Jelly voor mensen die moeite hebben met het doorslikken van pillen is dat je het heel eenvoudig door een glaasje water kunt mengen en het dan als een glas limonade opdrinkt. Dit heeft geen enkele invloed op de snelle opname en het verkrijgen van een langdurig harde erectie. Vooral mannen op leeftijd ervaren Libido Jelly als heel prettig. Waar sommige mannen bij het slikken van erectiepillen of erectie stimulerende tabletten nog wel een last van hun maag krijgen zul je merken dat je bij gebruik van Libido Jelly geen last krijgt van opkomend maagzuur. Dit is namelijk een veel gehoorde klacht bij mannen op leeftijd van het gebruik van erectiepillen.

Wat onze klanten zeggen over Libido Jelly

recensies

Gert uit Dalen

De eerste keer bestelde ik zonder al te veel verwachtingen. De sex was echt fantastisch en dat vond m'n vrouw ook. Na een uur lang neuken kwam ik heel heftig klaar. En... na mijn orgasme bleef m'n lul gewoon stijf en na 5 minuten waren we weer aan de gang. Dit tot grote verbazing van mijzelf en van mijn vrouw want normaal val ik na de eerste keer bijna direct in slaap. Een aanrader!

Marieke uit Leidschendam

Een tijdje terug kado gedaan aan m'n vriend als pikant grapje. Die wilde er eerst niks van hebben (trots?), maar op een gezellige avond in het weekend, na een paar drankjes, een keer geprobeerd. We hebben een wilde avond/nacht gehad, waarbij hij wel 4 keer is klaargekomen. Hoeveel keer ik ben klaargekomen? Ik ben de tel kwijt geraakt...

Wesley uit Rotterdam

Ik ben een natuurmens en neem geen chemische middelen tot mij. Ik behandel mijn lichaam als een tempel en daarvoor laat ik niets toe dat mijn lichaam zou kunnen schaden. Ondanks mijn natuurlijke levensstijl kwamen vanaf mijn vijftigste jaar de eerste symptomen van het ouder worden op seksueel gebied. Ik ben inderdaad weer onder de indruk van de natuur en van deze vloeibare erectiepil zonder bijwerkingen. Dat moeder natuur ons telkens versteld doet staan van planten met zo'n krachtige werking.

Martijn uit Heerhugowaard

Na het uitgaan en (te) veel biertjes heb ik nog wel eens last van een 'weigerend lid'. Als er in het verleden een meisje was dat meer wilde en met me mee naar huis wilde, sloeg ik altijd beleefd het aanbod af. Sinds ik Libidojelly heb ontdekt, hoeft dit niet meer. Na een paar minuten nadat ik een zakje op heb, kan ik er zeker van zijn dat de sexuele avonturen kunnen beginnen, ook in beschonken toestand!

Richard uit Dendermonde (B)

Direct de eerste keer al dat ik het heb gebruikt merkte ik dat het een goed middel was. Ik had die avond als aardig wat pinten op en kreeg in het locaal een zakje Libido Jelly in de hand gedrukt. Alles uit het zakje heb ik in een keer doorgeslikt en toen in kort daarna op het toilet stond voor een plas voelde ik mijn piel tijdens de plas al zwellen in de hand. Ik ben zeker onder de indruk van dit middel. Dit middel gaat groot worden. Zeker en vast.

Stein uit Amsterdam

Bij ons in Amsterdam zijn de jongens gek op die zakjes Libido Jelly. Ik kom veel in clubs met darkrooms en daar zie je veel leeg gezogen zakjes op het toilet liggen. Je weet gewoon dat een hoop jongens iets gebruiken anders kun je normaal gesproken niet 4 x op een avond met een ander liefje de darkroom in verdwijnen. Ik gebruik het niet altijd maar soms wil je gewoon nog een keertje extra presteren en dan is zo'n snel werkend zakje essentieel.

Lees meer ervaringen...
libido jelly